КАВАДИОН

За сите кои сакаат да уживаат во суптилниот, а истовремено интензивен вкус, дестилерија Китвин успеа да создаде производ од сопствени лозови насади користејќи ја најсовремената технологија.

3

Премиум ракија

Премиум ракијата Кавадион е направена од внимателно селектираните бели сорти на грозје: Шардоне, Ризлинг и Викторија. Се произведува со контролирана ферментација на вино без конзерванси и посебна умешност при дестилацијата.

Винските дестилати созреваат во француски дабови буриња во период од 24 месеци, што овозможува да се добие богат вкус и уникатна арома на ванила и портокал.Содржи 40% алкохол и се одликува со златно-килибарна боја.

Кавадион

Врвно задоволство!

Со Кавадион, пазарот е побогат за нов бренд со кој на купувачите им се нуди врвен  квалитет по пристапна цена. Алкохолниот пијалaк на дестилерија Китвин ги спојува во себе традиционалното и современото и е вистински избор кој носи ново искуство со секоја голтка.

0
    0
    Нарачка
    Вашата кошничка е празна